Kitaplar Öneriler

Pollyanna Mutlu Muydu?

Yaşamımızdaki her bir değerin ve kavramın dosyalarını açıp, temizleyip, havalandırıp, güneşlendirip, yeniden tanımlayıp düzenlediğimiz bugünlerde “Mutluluk” değerini güneşlendirmek üzere sizleri Denge Merkezi – Erickson Türkiye aile üyelerinden Sevgili Nazlı Kılan Ermut’un yüreğinden dökülen mutluluk dolu denemelerden oluşan “Polyanna Mutlu muydu?” kitabıyla tanıştırmak isteriz.

Sevgili Nazlı bize göre bu kitapta, yıllarca İnsan Kaynakları profesyoneli olarak geçirdiği kurumsal yaşam sürecindeki deneyim ve gözlemlerini, ardından profesyonel koçluk süreciyle gelen “koç duruşu, bakışı ve sorularını”,  bir anne, eş ve evlat kardeş olarak tecrübe, duygu ve esinlenmeleri, pozitif psikoloji merakı, okuma, araştırma ve eğitimlerine dair yansımaları, yaşayan deneyimleyen, gözlem yapan ve üreten bir İNSAN olarak kendi özgün sentezinin çok duru ve ilham veren bir harmanını sunmuş okuyanlara.

Polyanna Mutlu muydu?’nun içinde ılık meltemle sörf yaparken kendinizden izler bulacaksınız. Mutluluğa ve yaşamın bir çok değerine dair farklı çerçevelerden bakacaksınız.

Önerilen bir çok kitap, video ve kaynakla tanışacaksınız.

Her şeyden en önemlisi de kalemi kağıdı elinize alıp, güçlü sorularla mutluluğa dair derin düşünecek ve kendi üzerinizde çalışacaksınız.

Kitabın ilk bölümün de sevgili Nazlı’nın sorduğu soruyu bugünlere özgü küçük bir ekleme ile biz de sizlere yöneltelim;

Haydi alın kalemi kağıdı elinize ve yazmaya başlayın!

“MUTLULUK sizin için bugün ne anlama geliyor?”

Yazan: Sema K. Tezer

Denge Merkezi Ailesi Üyesi