Kitaplar Öneriler

NLP ÇALIŞMA KİTABI

NLP ÇALIŞMA KİTABI

Joseph O’connor

Arıtan Yayınevi

NLP “Neuro Linguistic Programing”, içinde yaşadığımız dünyayı ve çevremizi algılamadığımızı, 5 duyumuz ile bu verileri nasıl kaydettiğimizi ve gerektiğinde nasıl değiştirip dönüştürebileceğimizin yol ve yöntemlerini ele alır. Yaptığımız şeyleri nasıl yaptığımız ve kendi gerçekliğimizi nasıl oluşturduğumuzu inceler. Kendimizi ve çevremizdeki dünyayı daha iyi anlamamıza yardımcı olur. Bir benzetme yapacak olursak, kendi aracımızın sürücü koltuğuna nasıl oturacağımızın yollarını araştıran, insan mükemmelliğinin bilim ve sanatıdır.

NLP Çalışma Kitabı, NLP Sertifika Programlarını tamamlamış olan kişiler, NLP uzman uygulayıcılar, eğitmenler ve konuya ilgi duyan kişiler çin temel bir kullanma kılavuzu ve başvuru kaynağıdır. Kitapta verilen uygulamalar denenmiştir, uygulanabilir ve sonuç alınabilir alıştırmalardır.

Yazar Joseph O’Connor, uluslar arası alanda en tanınmış olan NLP eğitmenlerinden ve danışmanlarından birisidir. Denge Merkezi kurucusu NLP Uzman Uygulayıcı ve Eğitmeni Dr. Zerrin Başer, kitabın Türkçe çevirisininbilimsel danışmanlığını üstlenmiştir.

Keyifli okuma ve çalışmalar dileriz.